Om oss

Sentax AB är ett företag med inriktning mot idrottsanalys, mätteknik och testutveckling. Företaget är lokaliserat i Örnsköldsvik och startades i mitten av 2012.
Sentax affärside är att verka som ett högteknologiskt bolag som med ett nära samarbete med kund hjälper till att utveckla och förbättra såväl produkter som individer.


Idrottsanalys

Ett mycket populärt och växande område där Sentax arbetar väldigt nära kund för att ta fram analysmetoder för att kunna kartlägga, förbättra och effektivisera rörelsemönster. Vi fokuserar på idrotter där små detaljer kan vara avgörande för att lyckas. Systemen som utvecklas fokuserar på mobilitet, noggrannhet och användarvänlighet.Testutveckling

På Sentax har vi många års erfarenhet av testutveckling inom produktion och konstruktion främst riktat mot fordonsindustri och life science. Uppdragen kan variera från att ta fram specifikationer till att systemera tester. Vi är även erfarna inom utveckling av såväl mjukvara som hårdvara.Mätteknik

Vi sysslar även med ren mätteknik där det utvecklas mätsystem mot områden som täcker det mesta inom elektronik. Exempelprojekt är trådlösa sensorsystem och kompletta mätinstrument inom mikrovågsområde.

Sentax AB
Minkvägen 5
89142 Örnsköldsvik
Sverige

Mail: bjorn@sentax.se
Tel: +46705233432
Org: 556893-4615